Mitä ihmettä..kuka tuo on? ja miksi se siirtää mun kalsarit pöydältä pois?? Toki ihmettelin puolisen vuotta sitten outoja tavaroita ja vaatteita. No se unohtui aika nopeasti, sitten tulivat laput!! Tiedättehän veljeni - ne keltaiset PostIt laput - jääkaapin oveen, kaukosäätimen päälle, autonavaimiin, vessan peiliin, tietokoneen näytölle..joka paikkaan. Niistä ei vain pääse eroon. Kaikissa on toiminta ohjeita: käy kaupassa, pese vessa, vie koirat ulos.. joo jotenkin nuo kaikki asiat vaikuttaa tutuilta, mutta miksi minä olen itseäni niistä muistuttanut??Ei auta heittää lappuja roksiin, ne palaavat aina, aina..lisääntyykö ne jotenkin?Jumalauta parituu täällä!! Ei..täälllä on siis joku muu..kuka,miksi ja missä?? Naapuri puhui jostain että oli jutellut teidän Annan kanssa? jep en tunne sinua enkä varsinkaan ketään Annaa. Sekopää tuokin on ja miksi se yliäätään puhuu minulle- puhuva pää. Antais minun olla jo, ahdistaa.

Huomasin eilen, että minun luo tulee postia jonkun muun nimellä? Se on nainen, siis muuttanut tänne ihan oikeasti? Uskalsin varovasti kysyä kalsareiden siirtäjältä, että mitä se oiken tekee?? Siivoaa kuului vastaus, kun kukaan muukaan ei täällä siivoa. Siis onko tuo siivooja? Ei oikein olisi varaa palkata siivoojaa.. Tuota, lähestyin varovasti, mitähän tuo siivoaminen oikein maksaa?? Uskotteko, veljet, miten hämmentyneen ja kiukkusen näköinen nainen voi olla. Hetken etsin epätoivoisesti piilopaikka, mutta peli oli jo menetetty ennenkuin se edes ehti kunnolla alkaakaan..tuli ihan koko laidalta ja suoraan päin näköä.. kävi selväksi, että arvon neiti asuu täällä ja kokee kohtalaisen alentavana mainitsemani taksan kyselyn. Nöyrästi kumarrellen ja anteeksi pyydellen poistuin takavasemmalle ja suoraan ulos. Naapurin puhuva pää luuli minun nähneen aaveen tai jotain..mene pois, tuhoudu painajainen.. Kokonaisuus alkaa hahmottua noin viiden röökin jälkeen, siis ihan oikeasti meillä asuu nainen??

Oliko naapurin mainitsema Anna se nainen kun asuu meillä? Miten tämä oikein on päässyt menemään ohi? Oliko se kaikki puhe yhteenmuuttamisesta totta? tarkoittiko se myös minua? Ihan kuvittelin, että jonkun muun kanssa olisi naisella ollut tarkotus muuttaa yhteen. Näinkö se ihmishistorian suurin huijaus tapahtuu, pahaa aavistamaton mies haluaa vain olla samaa mieltä miellyttävän naisen kanssa ja hetken päästä kotirintama on miehitetty vai pitäiskö sanoa naisitettu. Ei paljon jätetä vaihtoehtoja, ei armoa, ei teloitusta otetaan ainostaan vankeja. Eikös sen pitänyt olla toisin päin - ei vankeja. Luulisi Euroopan yhteisön ihmisoikeusjärjestöillä olevan joitain ennakkotapauksia vastaavista "elinkautisista", tai edes eläinsuojelujärjestöillä- missä olet Anja Eerikäinen??

Veljet jotka olette naimisissa; allekirjoitatteko te jonkin sopimuksen naisen kanssa kun menette naimisiin? Koskeeko se myös ns. avoliittoa? Itse en muista allekirjoittaneeni mitään sopimusta, varsinkaan sopimusta jossa yksimielisesti sovitaan miehen rooli, tehtävät ja oikeudeton tila parisuhteessa.

Mielestäni en ole sopinut :

-siivouspäivät on tiistai ja torstai sekä viikonloppu perjantaista sunnuntaihin, maanantai ja torstai on varattuja pihatöihin

-tiskikoneen täyttö ja tyhjennys kuuluu miehelle

-pyykkipäivä on joka päivä

-kotiintuloajoista lähes nelikymppiselle miehelle

-naisten kauneudenhoitopäivät on silloin kun tv:stä tulee jalkapalloa, jääkiekkoa, formuloita, rallia 

-tipattomasta tammikuusta tai muustakaan kuukaudesta

-kaljattomista viikonlopuista tai että luopuisin saunakaljoistani ilman taistelua ja ehdoitta

-kotiviikonlopuista

-sohvan jakamisesta

- vastaamisesta autojen siisteydestä

-vierailuista ihanien ystävien luona joka viikko

-anopin vierilusta joka viikko ja en ole lupautunut korjaamaan appiukon puhki nussimaa vesisänkyä

-nukkumaanmeno ajoista

-shoppailusta joka toinen päivä

-vaihtavani Juhla Mokan johonkin tosi ihanaan latteen

-että grillaus on sallittua vain kesän parittomina viikkoina lukuunottamatta seuraavia viikkoja: 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33 ja 35 enkä sitä että syyskuu - tammikuu on kokonaan grillaus vapaata aikaa

-juhannukset, joulut, uudet vuodet, pääsiäiset, vaput tai muut näihin verrrattavat juhlat vietetään anoppilassa

-näitä sääntöjä voidaan lisätä/tiukentaa taloudessa asuvan naisen aloitteesta yksipuolisesti ilman neuvotteluoikeutta

-että olisin luopunut kaikista oikeuksistani miehen elämään ilman neuvotteluita tai asianajajaani

Tässä esimerkkinä muutama asia joista en ole mielestäni luopunut täysin vapaaehtoisesti.  Kaikki kuitenkin viittaa antautumiseen ehdoitta ja ilman taistelua. vaikea uskoa armeijan käynnestä miehestä.

Naiseni mukaan olen vain koulutuksen siinä vaiheessa, että on täysin ymmärrettävää negatiivinen suhtautumiseni jo saneltuihin säädöksiin ja kaikki kyllä kirkastuu minullekin ajan myötä. Jep, jep kunhan on kuohittu ensin ja ripustettu kuivumaan pariksi vuodeksi.

PAKO kävi mielessäni väkistenkin. Miten sitä pakene omasta kodista? Häviön tunnustaminen ja alistuminen diktatuurin totaalivaltaan? Sopeutuminen nykyiseen tilanteeseen ja luovan hulluden käyttäminen joka päiväiseen selviämiseen? Onnistuisinko huijaamaan naista ja jäämään henkiin? Tätä kamppailua voi seurata tällä blogilla, päivittelen tilannettani aina kun kotkan katse välttää. Tiedättehän, veljeni, tietokoneen käyttöajat ovat tiukat joten joudun riskeeraamaan työpaikkani ja päivitän blogia töistä käsin.

 

Tähän mennessä oppimani asiat:

Nainen tarvitsee aina:

huomiota - eikö joskus vain voi olla ja nauttia olostaan - ihan hiljaa- Virhe: jotain on pielessä jos et kokoajan puhua pälpätä. Naiset; miehet voi keskenään olla ihan hiljaa ja tuijottaa vaikka kiveä pari tuntia, ilman että toinen siitä sen kummemmin huolestuu, se on ihan normaalia.

tietää kaiken - ihan kaikkia asioita ei ole tarkoitettu muille kuin minulle, siis ei ole mitään salaperäisiä toisia naisia tai hämärähommia, on vaan joitain omia juttuja. Virhe: mies a) pettää b) juo tai pelaa rahat c) on homo  jos tunnustaa miettivänsä ihan omia juttujaan.

avautua miehelleen- ihan kaikesta ei tarvitse avautua miehelle, ei minua kiinnosta kampaajan mies ongelmat ja aina ei jaksa näytellä kiinostunutta. Toki naisilla on paljon asioita joista mies on oikeasti kiinnostunut, mutta...Virhe: jos et ole kiinnostunut kampaajan mies ongelmista - et ole kiinnostunut mistään naisen asiasta, itse asiassa naisen mielestä pidät kaikkia hänen asioitaan yhdentekevinä.

kuulla kuinka kaunis onkaan - ihan totta olet kaunis?? joo jokuhan sen kiinnostuksen on alunperinkin herättänyt ja naiset; te olette aina yhtä kauniita omille miehillenne! Se sama kuva teistä minkä alussa loimme teistä on palanut meidän alitajuntaan ja sitä ei saa pois vaikka haluaisikin. Toki tässäkin on virhe: naisten itseluottamus on ilmeisesti niin heikko, että heidän kauneuttaan pitää toistaa päivittäin.

tämä listahan jatkuisi varmaan vuoteen 3000 saakka, mutta saitte varmaan käsityksen mitä tarkoitin.