Eilen onnistuin rikkomaan varsin nätin vaasin siivoustouhuissani..voitte vain kuvitella kuinka rakas ja tärkeä kyseinen kippo olikaan. Epäilen etten saa kyseistä lähestulkoon tahallista tuhotyötä ikinä  anteeksi. Ei todellakaan ole millään muotoa mahdollista ostaa uutta kippoa tilalle ja madamen vaaseja ei kutsuta kipoiksi.. mistä minä sen olisin voinut tietää?

Tänään ajattelin liueta töistä hyvissä ajoin jotta ehdin vetämään puolilaatikollista bisseä ennen kuin ylituomari saapuu kotiin. Toki siitä tulee palautetta ja varmastikin ihan kunnolla, mutta antaa tulla vaan..ei tunnut missään tässä konkursissa. Viikonloppuna tulisi formuloita ja alamäkihiihtoa televisiosta, mutta uskoisin että tuhoan mahdollisuuteni seurata ko. urheilusuorituksia nauttimalla tuon mainitsemani keskiolut määrän ominpäin. Niin, veljeni, joskus vain täytyy valita kahdesta..

Edelleen jaksa ihmetellä, miten kummassa jotkut ihmiset - tarkoitan siis miehet ja naiset - voivat elää kimpassa kymmeniä vuosia? Tuleeko sitä jossain vaiheessa immuuniksi toiselle osapuolelle? Itse olen jopa harkinnut heittäytymistä heterosta ihan homoksi -ainakin hetkeksi, jotta saisin vertailupohjaa myös samaa sukupuolta olevien yhteiselosta. Onko sekin yhtä ristiriitaista vai löytyykö samaa sukupuolta olevien kesken yhteinen sävel helpommin? Valitettavasti en edes omaa yhtään homoa tuttua. Voi olla, että tuo homo sana loukkaa nyt jotain ja olen pahoillani siitä. En oikein tiedä mikä olisi oikea sana??

HRH kertoi tänä aamuna, olevansa varsin pettynyt kun en ole huomioinut hänen äitinsä tulevaa syntymäpäivää jo etukäteen?? Siis nyt taas tipahdin reestä oikein kunnolla, montako kuukautta ennen se pitäisi huomioida jos nyt se ylipäätään minulle mitenkään kuuluu? Hänen äitihän se on. Oletetaanko että tietäisin kaikki hänen sukulaisten ja ystävien merkkipäivät, enhän tiedä edes omien sukulaisten merkkipäiviä. Ihan mahdoton yhdistelmä. Ja mitenkä tuo tuleva merkkipäivä sitten pitäisi huomioida?? Etukäteislahja kenties?Ihan vain soitto, että rouva täyttä kohta vuosia? Kirje? Enpä tiedä, kai minä kudon sille sukat.